Blogger Layouts

Tuesday, September 11, 2012

gUdLucK to All UPSR Candidates!!!

Harini bersamaan hari Selasa bertarikh 11 September 2012 bermulalah perjuangan untuk pelajar2 tahun 6. Semoga berjaya pada semua pelajar2 yang mengambil UPSR rini...

teringat time aku dlu2..time sekolah rendah..darjah 6 dok kt kelas first...org kata dok kelas pandaila...tp aku sorg jerk yg asyik tkde dlm kelas...sebabnyer..aku nie aktif sukan..wakil sekolah bola tampar, wakil kl bola tampar, wakil sekolah hokila, wakil sekolah badminton...sume aku main..so asyik aku jerk tkde dlm kelas...padahal nak UPSR nie..sampai cikgu kelas aku sound aku.."SAYA TKNAK KAMU MAIN WAKIL SEKOLAH APE2 DH LEPAS NIE..!! KAMU NAK PERIKSA..!! mak aku pun bising gk..ptg2 je latihan itu ini..tkde kt umh..malam dh tido awal..pasai penatkan...bukannyer baca buku...huhuhu..time tu muke aku pun hitam tk hingat...!!! pasal latihan sukan tgh panas...hahahhaha..

tapi...bile dpt result UPSR...aku berjaya jugak dpt 4A..(time tu 4 subjek jerk)...alhamdulillah...dan oleh kerana aku dpt straight A's..dan aktif sukan plak tu..aku dianugerahkan TOKOH PELAJAR SEKOLAH SKWJ utk tahun tu...huhuhu..kenangan manis dlm hidup aku..

p/s:- tp sedih tk dpt masuk sekolah berasrama penuh di mana2..sebab aku sekolah kt bandar..so diutamakan pelajar2 yg berjaya di kawasan kampung masuk asrama penuh...so aku pun bersekolah di sekolah harian biasa jerk...hukhuk...

Monday, September 10, 2012

WeLcOmE My nEW bABY BOy..

Uishhh....lama giler aku tk hupdate blog...nape ek??? malas kowt nak memikirkan ayat/karangan utk bercerita dm blog nie...hahhahah..sedangkan byk benda aku nak citer...hhahhaha..ikut suke akuler bebile tahun nak hupdate kannn..??? huhuhu...






INTRODUCING MY NEW LITTLE BABY BOY...

NAMA :- MUHAMMAD RAYYAN RIZQY
DOB :- 14 APRIL 2012

Rayyan dilahirkan secara ceaser pada hari Sabtu 14 April 2012...ini ceaser yg kedua yer...kenapa ceaser?? heheh..itu semua ketentuan Tuhan..aku dh cuba nak normal...tp dh rezeki aku ditetapkan mcmtu...rezeki org lain2 kan...aku redha...dan alhamdulillah...aku dan baby selamat dan sihat...cuma die kene tahan cm abang die sebab suspek G6PD Intermediate...7 hari aku kt sepital...huhuhu..

dengan hadirnya 2 putera permata hati ni..aku rase lambat lagilah aku nak menambah umat Nabi Muhammad lagi...biarlah 4 ke 5 tahun dulu...aku nak rehat dlu...(rehat mane nyer nak layan 2 putera + 1 bapak putera) hahahha...nak bg dorg kasih syg cukup2...skrg nie kualiti yg penting..bukan kuantiti...tp kalo korg bole beranak ramai pun alhamdulillah...tp aku mmg tk dptlh nak beranak ramai2...hahhaha..itu je rezeki yg ade wat mase nie...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...